Ivan Ivanović napušta Prvu posle 8 godina , a kada VIDITE gde će posle RADITI , neće vam biti DOBRO!

Odlazi sa televizije koja ga je proslavila.Ivan Ivanović napušta televiziju Prva, gde već osam godina vodi popularni šou-program “Veče sa Ivanom Ivanovićem”. Voditelj je odlučio da se povuče s malih ekrana i da u poslednjoj emisiji ugosti glumca i svog velikog prijatelja Žarka Lauševića.

“Ivanu je novi menadžment ponudio nastavak saradnje, ali on nije prihvatio njihovu ponudu. Poslednji njegov intervju gledaćemo u petak, kada će mu gost biti Žarko Laušević u 272. epizodi. Glumac i voditelj su dugogodišnji prijatelji, a konačno će sesti da razgovaraju i pred kamerama”, kaže sagovornik blizak voditelju i dodaje:

“Ivan želi da ode u velikom stilu. Trenutno je rešen da napusti male ekrane i nastavi posao u nekoj marketinškoj agenciji, ali da ostane i usko vezan za medije”.

Ivan Ivanović je u telefonskoj izjavi kratko poručio:

“Nemam komentar”.

S druge strane, sa TV Prva ovako komentariše odlazak Ivanovića:

“Nije bilo razgovora na tu temu, niti se bavimo spekulacijama. Emisija ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’ se snima i već u petak u standardnom terminu, u 22 sata, možete pogledati ekskluzivni intervju sa glumcem Žarkom Lauševićem”.

Koreni
Inače, na promociji nove knjige svog gosta Lauševića novinarima je poručio da jedva čega da ga ugosti.

“Ovo će biti verovatno najveći intervju u mojoj karijeri”, rekao je Ivanović, čija emisija je, da podsetimo, počela sa emitovanjem 14. maja 2010. godine.

Srbijadanas

Comments (No)

Leave a Reply