U KOLIMA UN SNIMLJENE ORGIJE: Drpaju se i hvataju, službenik je skida, a čuju se i uzdasi (VIDEO)

“Ovakvo ponašanje ide protiv svega za što se zalažemo” Međunarodna organizacija za održavanje mira, Ujedinjene nacije (UN), saopštila je kako je “šokirana i duboko uznemirena” snimcima očitog seksualnog čina koji se odigrao u jednom od njenih službenih automobila u Izraelu.

Na videosnimku se vidi žena u crvenoj haljini kako sedi na muškarcu koji se nalazi na zadnjem sedištu belog vozila s oznakama UN-a. U automobilu se nalazilo još nekoliko osoba, a incident je snimljen u glavnoj ulici koja ide uz obalu Tel Aviva, piše BBC.Iz UN-a su poručili kako je istraga u toku i kako rade na identifikaciji osoba koje se vide na snimku.

“Verujemo da se radi o osobama koje su uključene u službu mirovne organizacije u Izraelu”, rekao je UN.Stefan Dužarik, predstavnik za medije generalnog sekretara UN-a, opisao je ponašanje na videosnimku kao “gnusno” i dodao da “ide protiv svega za što se UN zalaže”.

Kada su novinari upitali radi li se o sporazumnom seksualnom činu ili je u pitanju plaćanje usluga, Dužarik je rekao da na takva pitanja pokušava da odgovori istraga.

(Espreso.rs / Index.hr)

Comments (No)

Leave a Reply