MIMA KARADŽIĆ JE OŽENIO APSOLVENTKINJU! Na venčanju mu je KUMOVAO OVAJ GLUMAC, a mlada je bila… ŠOK!

Glumac Mima Karadžić u javnosti je poznat kao “večiti neženja”, a godinama unazad u intervjuima je isticao da ne beži od bračne zajednice, ali da mu se brak jednostavno nije desio.

Međutim, u javnosti su se ipak pojavile informacije o braku koji je Mima sklopio davne 1992. godine kada je upoznao izvesnu Sunčicu, koja je u Herceg Novom bila na letovanju. Nakon nekoliko meseci zabavljanja, glumac je odlučio da ozvaniči vezu sa tadašnjom devojkom, i to u Beogradu.

Prema informacijama koje su dospele u javnost, Mima je oženio Sunčicu 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave – Aranđelovdana. Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, a mlada je bila neobično obučena. Mima je nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu.

Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, te su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga ništa nije znalo. Prema nekim informacijama, Sunčica je u tom periodu bila apsolvent FDU, ali nije poznato šta se posle dogodilo s njenom glumačkom karijerom.

(Espreso.rs/Alo)

Comments (No)

Leave a Reply