UMOTAJTE OVAKO NOGE U FOLIJU I OSTANITE TAKO 1 SAT: Dogodiće vam se jedna neverovatna stvar!

Umesto da foliju odmotavamo kada kuvamo, probajte je iskoristiti za neke od ovih zdravih rešenja. Od uklanjanja česte prehlade, borbe sa nesanicom, ovaj magični materijal je savršen za mnoge nevolje.

Aluminijumsku foliju ćete naći u svakom domaćinstvu baš zato što je upotrebljiva na mnogo načina! Ali, za neke od ovih sigurno niste znali!

Odmorite se-odmah

Aluminijumskom folijom, verovali ili ne, možete da lečite umor i nesanicu. Sve što treba da uradite jeste da isečete foliju na trake i ubacite ih u frižider na dva do četiri sata. Potom ih stavite na lice, posebno na obrve i očne kapke. Mišići će vam se ubrzo opustiti a vi ćete biti sveži kao da ste upravo celu noć prespavali!

Umiruje bolne zglobove

Artritis, bol u peti, giht… sve te stvari olakšava aluminijumska folija. Samo je obmotajte oko bolnog dela a potom dodatno obmotajte zavojem kako folija ne bi spadala. Sa takvim zavojem provedite celu noć i ujutro skinite. Dve nedelje ponavljajte ovu proceduru i bol će biti neprimetan! Ako ponavljate tretman, imajte na umu da je posle dve nedelje korišćenja neophodno napraviti dve nedelje pauze.

Leči prehladu

Umotajte stopala u 5 do 7 slojeva aluminijumske folije i ostavite ih tako sat vremena. Onda skinite, ostavite stopala da dišu par sati, pa ponovite. Već sutradan bićete kao novi!

Comments (No)

Leave a Reply