MLADIĆ JE PRONAŠAO IZGUBLJEN TELEFON: Kada je video FOTOGRAFIJE na njemu, OSTAO JE BEZ REČI!

Moj ujak se našalio kako bi bilo dobro da pogledam u fotografije jer se “lopov možda fotografisao”

Malezijski student informatike Zackrydz Rodzi izgubio je telefon u džungli u blizini kuće, a kada ga je pronašao iznenadio se fotografijama koje su na njemu nalazile. Naime, tvrdi kako je na telefonu pronašao selfije majmuna.

“Telefon mi je nestao dok sam spavao. Bio sam uveren da mi ga je neko ukrao, ali nisam primetio nikakve tragove provale”, rekao je student za BBC.

Fotografije na telefonu sastoje se od niza selfija s majmunima u glavnoj ulozi, a poslednja je datoteka video na kojem se vidi kako majmun pokušava pojesti uređaj.

“Otac mi je primetio majmune ispred kuće, a kada sam nazvao svoj broj, u grmlju sam čuo zvonjavu. Moj ujak se našalio kako bi bilo dobro da pogledam u fotografije jer se “lopov možda fotografisao”, rekao je i dodao kako su se svi nasmejali jer u konačnici nije bio daleko od istine.

Ipak, Zackrydza je iznenadilo što su mu majmuni uzeli telefon iz kuće.

“Ovdje majmuni žive u urbanim četvrtima, ali nikada nije zabeleženo da kradu stvari iz kuća. Ne znam, možda mi je brat zaboravio zatvoriti prozor u sobi pa su se ušunjali unutra”, rekao je.

(Espreso.rs / vecernji.hr)

Comments (No)

Leave a Reply