MOJ DEČKO MISLI DA JE TIGAR U KREVETU, A ZAPRAVO JE – ZEKA: Pravi 4 najveće MUŠKE GREŠKE koje sve ŽENE mrze u SE*SU

Proverite koje su greške donekle prihvatljive, a koje su neoprostive!

Muškarcima je u prirodi da obično precenjuju svoje umeće u seksu, i tada je lako napraviti grešku koja može da pokvari vođenje ljubav.

Naravno, ukoliko postoji dobra volja i komunikacija između partnera, većina ovih pogrešnih stvari može da se ispravi…

Seksolog Dejvid Smid izdvaja 4 najveće greške koje prave pripadnici jačeg pola:

Pogrešno razmišljate

“Potopuno nesvesno, možete sebe značajno da ograničite kada seks povezujete isključivo sa spavaćom sobom. Umesto toga zagolicajte maštu svoje partnerke tako što ćete joj udeliti komplimente tokom dana, nagovestiti da jedva čekate da budete sami sa njom i začinite sve ne seksualnom pažnjom. Ovo su tri najvažnija dela mentalne predigre koja će “zasladiti” raspoloženje pre nego što pređete na pravu akciju”, kaže Smid.

Glavno jelo cenite više od predjela

“Ponekad se previše fokusiramo samo na seks i to nije uvek dobra stvar. Ženama je potrebno više vremena da bi se uzbudile, nego što je to slučaj sa muškarcima, i zato morate da usporite, naravno uz predigru. Jednačina je prosta, što vi sporije napredujete ona će tokom “konkretnog” seksa, brže doživeti orgazam. A što ona pre dostigne vrhunac, vi manje morate da razmišljate o “neseksualnim” stvarima i tako odlažete orgazam“, objašnjava Smid.

Suviše ste se uživeli u glavnu ulogu

“Biti glavni i preuzimati inicijativu je donekle dobro, ali lako možete da preterate u tome. Niko bolje od žena ne poznaje njihovo telo, i zato pronađite poze – vi ćete uglavnom biti na leđima – u kojima ona može da kontroliše tempo i uglove penetracije. Obratite pažnju na pokrete njenih bokova i karlice. Smatrajte ovo GPS-om za njeno uživanje, nastojte da oponašate ove kretnje kada opet preuzmete kontrolu”, priča Dejvid Smid.

Ne obraćate pažnju na vreme posle seksa

Ovo je velika greška jer za žene, ono što se dešava posle vođenja ljubavi je ponekad važnije od seksa. Takođe, nijedna dama vam neće oprostiti ako nastavite da je zanemarujete posle akcije.

“Vi joj dugujete intimnost posle odnosa, odnosno maženje i ljubljenje. Zašto? Zato što se vi osećate kao Bog tokom seksa, a njoj je potrebno da se oseća cenjeno i obožavano posle odnosa. Ukoliko to uradite, vrlo verovatno će ona biti raspoloženija za reprizu, kao i otvorenija za isprobavanje novih stvari”, zaključio je Smid.

Comments (No)

Leave a Reply