NOVI MOMENTI U ‘SLUČAJU ALEKSIĆ’: Upravo se ovo desilo

U Višem tužilaštvu u Beogradu danas je prekinuto saslušanje treće devojke koja je davala iskaz u vezi optužbi za silovanje i nedozovoljene polne radnje za koje je osumnjičen Miroslav Aleksić. Kako nezvanično saznaju “Novosti”, prekid je usledio jer je Aleksićev branilac Zoran Jakovljević tražio izuzeće postupajućeg zamenika tužioca.

On smatra da je Tužilaštvo pristrasno u odnosu na odbranu, jer u sva tri dana saslušanja onemogućava oštećenima da odgovaraju na sva pitanja branioca osumnjičenog Aleksića.

Viši tužilac odbio je u međuvremenu zahtev branioca Miroslava Aleksića za izuzeće zamenika tužioca koji postupa u istrazi zbog, kako je naveo, pristrasnosti, navode Novosti. Ocenjeno je da je zahtev neosnovan i saslušanje je nastavljeno nakon sat vremena, a u međuvremenu završeno.

Neka od pitanja koje je tužilaštvo odbilo braniocu su “zašto su posle zlostavljanja nastavile da idu u školu glume kod Aleksića” i “da li su prilikom samog čina zlostavljanja mogle da napuste prostoriju u kojoj se to dešavalo”.

Comments (No)

Leave a Reply