ŽENA JE OBJAVILA FOTOGRAFIJE KOJE JOJ JE POSLAO MUŽ I ZATRAŽILA RAZVOD: Sve zbog detalja koji nije primetio (FOTO)

Jedna žena je podelila sa svojim pratiocima na TikToku fotografije koje joj je poslao muž, dok je bio na službenom putu, i napisala da je odmah zatražila razvod, posle detalja koji je primetio.

Ona je u opisu video snimka koji je postavila zatražila od svojih pratilaca da joj kažu da li su i oni videli taj skriveni detalj.

  • Muž mi je poslao slike na kojima se trudi da izgleda slatko u svom odelu u kazinu, ali ja sam primetila neke čudne stvari. Sad smo razvedeni, možete li da primetite o čemu je reč – napisala je.

Komentatori su pokušali da pogode o čemu je reč.

  • Sumnjiva mi je presa za kosu – napisao je jedan od komentatora.
  • Pogledajte, ne nosi prsten – napisao je drugi.
  • Ženska kupka, tečnost za sočiva (ako ne nosi sočiva), tečnost za lice, presa, češalj – napisao je treći.

Nekoliko korisnika je napisalo da u hotelima ponekad ostavljaju prese za kosu u sobama, ali drugi su zatim primetili da se te prese nalaze u fiokama i jedini način da se nađu pored ogledala je da ih neko izvadi iz fioke, zbog korišćenja, te da sigurno ne bi bili uključeni u struju kao ovaj na slici.

U drugoj objaci na TikToku, žena je pojasnila situaciju.

  • Prva stvar koju sam primetila kad mi je poslao te dve slike je bila presa za kosu, a druga stvar koju sam primetkila je bila ženska tašna na podu – objasnila je.

Rekla je i da, kad je suočila muža sa ovim, on je rekao da to nije bila njegova soba, ali mu nije poverovala.

  • Nisam mu poverovala. Nategnuto objašnjenje. Zašto bi ušao u nečiju sobu da praviš selfi? – napisala je.

Komentatori su zatim uzeli na sebe da kontaktiraju gospodina i da istraže situaciju, pošto misle da tu još ima nedorečenih stvari.

Comments (No)

Leave a Reply